Phonebook Halle

DavidHosse.net

Phonebook Halle
En savoir plus ? Appelez-nous dès aujourd'hui !

Adresse
Edingensesteenweg 69
Place
1500  Halle
Landline
0473 73 64 79
E-mail
info@davidhosse.net
Website
www.davidhosse.net

Informations

Door middel van ervaring en know how willen wij onze klanten de beste oplossing bieden, dit voor een zo breed mogelijk IT-gebied. Naast algemene ICT, willen wij de klant ook netwerk- en allerhande multimedia oplossingen aanbieden. Steeds zoeken wij samen met de klant naar de meest gepaste oplossing voor zijn of haar project.

Keywords CMS - Drupal, Verkoop van hardware en software, Website ontwikkeling.

Evalutations

Cette liste n'a pas été encore évalué:

Options de paiement

Visa , Cash , MasterCard

Products And Services

  • Consultancy

    Naast het geven van advies, gaat DavidHosse.net samen met u op zoek naar uw ideale ICT-oplossing. DavidHosse.net beperkt zich niet tot zakelijke klanten maar biedt ook advies en onderzoek aan voor particulieren.

    Link: Consultancy

  • Herstellingen

    U kan bij DavidHosse.net terecht voor de herstelling van PC's (géén iMac of Mac Pro), laptops (géén MacBook Pro of MacBook Air), servers, netwerkapparaten en printers. Voor herstellingen hanteert DavidHosse.net een specifieke manier van werken.

    Link: Herstellingen

  • Installatie, configuratie en onderhoud

    DavidHosse.net installeert, configureert en doet het onderhoud van: PC's (incl. Mac Pro en iMac), laptops (incl. MacBook Pro en MacBook Air), servers, netwerkapparaten, printers, tablets (Windows, Android en iOS) en smartphones (Windows, Android en iOS).

    Link: Installatie, configuratie en onderhoud

  • Opleiding en ondersteuning

    DavidHosse.net biedt de nodige opleiding en ondersteuning op maat voor alle diensten.

    Link: Opleiding en ondersteuning

  • Verkoop

    Via DavidHosse.net kan u zowel hardware als software aankopen. Binnenkort kan u hier het aanbod van DavidHosse.net in detail terugvinden. In tussentijd kan u DavidHosse.net steeds contacteren, alle verkopen worden momenteel op aanvraag behandeld.

    Link: Verkoop

  • Cloud-diensten

    Sommige diensten worden in de Cloud aangeboden. Een ander woord voor de Cloud is het internet. Uw werkomgeving en bestanden zijn vrijwel overal beschikbaar (via verschillende soorten toestellen). De meest gekende Cloud-diensten zijn G Suite en Microsoft Office 365.

    Link: Cloud-diensten

  • Domeinnamen

    Naast webruimte heeft een website ook een domeinnaam nodig. Via DavidHosse.net kan u de domeinnaam van uw keuze registreren. De extensie van uw domeinnaam kan zowel een .com, .net, .org, .info, .biz, .eu, .be, .nl, .fr, .de, ... zijn!

    Link: Domeinnamen

  • Netwerkbeheer

    Netwerken zijn niet meer weg te denken in bedrijven. Ook particulieren denken steeds vaker aan het voorzien van een thuisnetwerk bij het (ver)bouwen. DavidHosse.net helpt u graag bij het installeren en beheren van het netwerk van uw bedrijf of droomhuis.

    Link: Netwerkbeheer

  • Systeembeheer

    Een degelijk netwerk wordt steeds ondersteund door een degelijk systeem doorgaans bestaande uit servers, firewalls, spamfilters, antivirus- en malware oplossingen, backupsystemen, monitoring, ... DavidHosse.net helpt u met de nodige kennis uw ideale systeem te bepalen, te installeren en te onderhouden.

    Link: Systeembeheer

  • Webhosting

    Een website online plaatsen zonder webruimte is ondenkbaar. Daarom biedt DavidHosse.net u de mogelijkheid om uw website(s) in een hybride en cloudgebaseerde webhostingomgeving te plaatsen waarbij ook gedacht wordt aan het gebruik van groene, hernieuwbare energie! DavidHosse.net biedt volgende pakketten aan: Extra small, Small, Medium, Large, Extra Large en Extreme.

    Link: Webhosting

  • Backup, Recovery & Business Continuity

    Data van bedrijven (en uiteraard ook van particulieren) neemt dag na dag toe. Voor bedrijven maakt data deel uit van de waarde van de dagelijkse bedrijfsvoering. In die zin is het cruciaal om data zo goed mogelijk te beheren, te beveiligen en op de juiste manier te vrijwaren. DH.net biedt volgende backup pakketten aan: Data Backup (BRONZE), Disaster Recovery (SILVER) en Business Continuity (GOLD).

    Link: Backup, Recovery & Business Continuity

  • Content management systemen

    Content management systemen (vaak vermeld als kortweg CMS) laten toe om de inhoud en structuur van websites zelf te beheren, dit zonder dat hiervoor technische kennis van programmeer(web)talen nodig is. De inhoud van websites kunnen tekst, afbeeldingen, video's, audiofragmenten, ... zijn. Drupal, WordPress, Joomla, ...

    Link: Content management systemen

  • Mobiele applicaties

    Bedrijven en organisaties hebben steeds meer een mobiele visie of een uitgewerkt idee om mobiel te gaan werken. DavidHosse.net kan u helpen bij het vertalen van deze mobiele visie in uw eigen bedrijfsapp.

    Link: Mobiele applicaties

  • Prepress design

    Bij DavidHosse.net kan u ook uw eigen huisstijl laten ontwerpen. Samen bekijken we de gewenste kleuren en grafische elementen die u wenst of die uw bedrijf of organisatie nodig heeft. Privépersonen en verenigingen kunnen bij DavidHosse.net ook terecht voor het ontwerpen van Prepress design elementen.

    Link: Prepress design

  • Search Engine Optimization

    Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie is de wetenschap om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten van verschillende zoekmotoren als Google, Bing, Yahoo, ... DavidHosse.net kan u helpen om deze wetenschap te doorgronden en in de praktijk tot optimale zoekresultaten te leiden.

    Link: Search Engine Optimization

  • Sociale media

    Sociale media zijn een populair gegeven. Ze vormen het middel bij uitstek om efficiënt en snel te communiceren dit met zowel particulieren als professionelen. DavidHosse.net kan u helpen bij het integreren van sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, ... in uw (bedrijfs)website of andere applicatie.

    Link: Sociale media

  • Softwareontwikkeling

    Vele bedrijfsprocessen werden door de jaren heen reeds in specifieke en multifunctionele softwarepakketten vertaald en geautomatiseerd. Toch kan u als klant nog de voorkeur hebben om de bedrijfsprocessen van uw onderneming in een op maat ontwikkeld softwarepakket te bundelen. DavidHosse.net kan u hierbij helpen en u begeleiden tijdens dergelijk project.

    Link: Softwareontwikkeling

  • Webdesign

    Verder bouwend op een door DavidHosse.net ontwikkelde huisstijl, op uw bestaande huisstijl of in ontwikkeling samen met een nieuwe huisstijl, kan DavidHosse.net ook de layout van uw website ontwerpen en uitwerken.

    Link: Webdesign

  • Webontwikkeling

    DavidHosse.net ontwikkelt ook websites op maat. Dit kunnen zowel statische als dynamische websites zijn. Aan dynamische websites wordt doorgans ook een databank gekoppeld om data in op te slaan. In samenspraak met de klant wordt gekeken wat de noden en doeleinden van de website zijn. Op basis daarvan wordt een keuze gemaakt voor de ontwikkeling van de website.

    Link: Webontwikkeling

Secteurs d'activité

Phonebook
0473736479 0473-73-64-79 +32473736479

Map Edingensesteenweg 69

Loading map...