Inscrivez-vous, c'est gratuit!

Passade

Restaurants: Fast Food And À Emporter. Restaurants livraison À domicile. Restaurants Mechelen-South

Aucun commentaire
Adresse
Brusselsesteenweg 301 Map
Place
2800  Route Mechelen-South
Landline
+3232015212185
Website
Website

Informations

Passade is een geweldig restaurant in Mechelen om van heerlijke maaltijden te genieten of om partijente houden. Het restaurant heeft een speciaal keukenteam dat elke dag ernaar streeft perfectie te bereiken in de manier waarop ze maaltijden bereiden en serveren. De chef-kok laat zich door vele elementen inspireren. Hier kunt u genieten van een breed scala van Westerse en Oosterse gerechten, geweldige 'bar bites' evenals innovatieve wereldkeukens. Er is ook ruimte voor de klassiekers. Wat betreft partijen biedt Passade een van de beste feestzalen in Mechelen. Het is niet alleen een modern en gezellig restaurant, er zijn tevens drie grote feestzalen beschikbaar voor zakelijke feesten, seminars en personeelsdiners. Het restaurant is ook geschikt voor communies, jubilea en bruiloften. Het team van ervaren personeel zal aan al uw wensen voldoen zonder ook maar iets over het hoofd te zien. Maak voor de meest majestueuze service snel uw reservering in een van de beste restaurants in Mechelen.

Passade can be found at Brusselsesteenweg 301 . The following is offered: Restaurants: Fast Food And À Emporter. Restaurants livraison À domicile. Restaurants, Alimentation Spécialisée. Restaurants Fast Food And À emporter . Dans Mechelen-South, il ya 1 autres Restaurants: Fast Food And À Emporter. Restaurants livraison À domicile. Restaurants. Un aperçu peut être trouvée ici.

Evalutations

Cette liste n'a pas été encore évalué:

Votre avis pour Passade

Give stars

Heures d'ouverture

Secteurs d'activité

Restaurants: Fast Food And À Emporter. Restaurants livraison À domicile. Restaurants , Alimentation Spécialisée. Restaurants Fast Food And À emporter
+3232015212185 +3232015212185 +3232015212185