Alternatieve Geneeskunde, beautyfarms, Relaxatie And Lichamelijk Welzijn, fitnesscentra, sportcentra Gent

Basic-Fit Gent Watersportbaan 24/7

Alternatieve Geneeskunde, beautyfarms, Relaxatie And Lichamelijk Welzijn, fitnesscentra, sportcentra Gent
Meer weten? Bel ons vandaag nog!

Adresse
Zuiderlaan 4
Place
9000  Gent
Facebook
BasicFitBelgie
Website
www.basic-fit.com

Informations

Je bent van harte welkom om onze club Basic-Fit Gent Watersportbaan 24/7 te bezoeken. We hebben in ons fitnesscentrum extra voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige sportomgeving te creëren waar iedereen met een goed gevoel kan trainen. Je vindt alles om je persoonlijke doelen te realiseren: nieuwste fitnessapparatuur, 7 trainingszones en Personal Trainers.

Evalutations

Cette liste n'a pas été encore évalué:

Heures d'ouverture

Products And Services

 • 7 Training Zones in Alle Clubs

  Bij Basic-Fit train je altijd op de nieuwste apparatuur van de topmerken Matrix of Technogym en kun je alles vinden om aan jouw sportieve doel te werken. We volgen de laatste trends en hebben de beste fitness experts in huis die ervoor zorgen dat het trainingsaanbod in onze clubs altijd actueel blijft.

 • Virtuele Groepslessen

  GXR staat voor Group Exercise Revolution. Klinkt spannend he? Is het ook! GXR zijn super toffe virtuele groepslessen waarbij de beste presenters, bekend uit de sport- en televisiewereld, jou meeslepen in hun enthousiasme en passie voor sport. Elf verschillende lessen, variërend van HITT-trainingen waarbij je tot het uiterste gaat tot Yoga waarbij je helemaal zen de zaal verlaat. GXR zijn lessen van 15 tot 40 minuten die je prima kan combineren met een andere workout in de club. Heb jij net een cardio programma afgewerkt, maak je training dan af met een lesje Core of Abs Attack in de groepsleszaal! In alle Basic-Fit clubs wordt GXR aangeboden (geen extra kosten) en elke twee maanden worden de lessen vernieuwd. Je kan de lessen dus overal volgen en verveling krijgt geen enkele kans. Even geen zin om naar de club te gaan? Je kan de GXR lessen ook thuis volgen via het videoplatform in de Basic-Fit app of op Mijn Basic-Fit!

 • Virtual Coach

  Bij Basic-Fit staat op elke club een Virtual Coach. Hartstikke gaaf, als je tenminste weet wat het is en wat je ermee kunt natuurlijk! Via de ene zijde kies je trainingsschema's en oefeningen, aan de andere kant zit een weegschaal waarmee jij je vooruitgang kan meten, waaronder je vetpercentage en spiermassa.

 • Basic-Fit App

  INCLUSIEF BIJ JOUW BASIC-FIT LIDMAATSCHAP Bij Basic-Fit geloven wij dat fitness toegankelijk moet zijn voor iedereen, in de club en thuis. De Basic-Fit app is er om je te helpen je gezondheid- en fitnessdoelen te behalen. Levensstijl, training, voeding en herstel zijn de kern van de app. De app is het centrale punt van de Basic-Fit ervaring want het helpt, motiveert en informeert je gedurende je fitnessreis.

 • Live Groepslessen

  Heb jij iemand nodig die je tijdens een groepsles begeleidt, checkt of je de oefeningen goed uitvoert en jou persoonlijk motiveert als het pittig wordt? Dan moet je zéker voor de GXR Live Group Classes gaan. In onze Live clubs bieden we de nieuwste Les Mills, Booty, Xcore, Zumba en Freedom lessen aan. Onze professioneel opgeleide instructeurs weten hoe ze jou het beste uit de les kunnen laten halen. Check onze website om te zien welke clubs Live groepslessen aanbieden.

 • Personal Training & Fysiotherapie

  Onze personal trainers en fysiotherapeuten staan ​​klaar om je te helpen herstellen, doelen te bereiken of advies te geven over alles wat met sport/gezondheid te maken heeft. Vind er nu een in jouw regio!

Secteurs d'activité

Alternatieve Geneeskunde, beautyfarms, Relaxatie And Lichamelijk Welzijn, fitnesscentra, sportcentra

Map Zuiderlaan 4

Loading map...