Windows Sint-Truiden

Lindebrings

Windows Sint-Truiden
WELKOM

Adresse
Lichtenberglaan
 
1010
Place
3800  Sint-Truiden
Landline
011 68 35 29
E-mail
talissa@lindebrings.be
Website
www.lindebrings.be

Informations

Lindebrings bvba uit Sint-Truiden is al meer dan 50 jaar begaan met uw huis en evolueert voortdurend in functie van de behoeften van zijn klanten. Wij staan voor een persoonlijke service en bieden een uitgebreid aanbod van producten in pvc of alu in een brede waaier van kleuren: veranda’s, zonnetenten en outdoor living, ramen, deuren, rolluiken, screens, poorten, dak- en gevelbekleding, goten en buizen. Maar ook voor uw interieur kan u bij ons terecht. Ontdek daarnaast zeker ook ons assortiment plexi en hardschuimplaten op maat. Onze ervaren en geschoolde medewerkers garanderen u een tot in de puntjes verzorgde plaatsing van al onze realisaties. Overtuig uzelf en contacteer ons voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvende offerte.

Keywords Gelaagd glas, Garagepoorten, Raambekleding, Raamprofielen, Schuifdeuren, Vliegenramen, Aluminium, Coating, Binnendeuren, Deuren, Koepels, Ramen, Afsluiting, Raam, Isolatie, Profielen, Rolluiken, Terrassen, Veranda, Gordijnen, Hout.

Evalutations

Cette liste n'a pas été encore évalué:

Heures d'ouverture

Ramen En Deuren

  • Dropbox Small

    Pakjes en brieven worden net zoals in de Fenix Top modellen langs boven afgeleverd. Zo wordt het volume optimaal benut en is er sprake van een universeel design dat bij elk type woning past. De Small versie gaat achteraan open voor de strakst mogelijke look. De Dropbox Medium is zowel met deurtje vooraan als achteraan verkrijgbaar. De Medium versie die vooraan open gaat, kan je perfect tegen de muur of haag plaatsen. Dankzij de uitneembare dubbele bodem kan je het volume van je pakketbrievenbus zelf bepalen. Volume pakjes = kledij, schoenen, ringmappen, elektronica, ... Vertraagd sluitingsmechanisme Schokdempende mousse Gemaakt uit roestvrij aluminium Kwalitatieve poederlak

    Price: 821.50 Extras

    Link: Dropbox Small

Secteurs d'activité

Windows
011683529 011-68-35-29 +3211683529

Map Lichtenberglaan

Loading map...